Bimka

“Geri namai” yra pirmas šunų priežiūros ir reabilitacijos centras Lietuvoje ir nors savo veiklą pradėjome teikiant pagalbą beglobiams šunims ir jais besirūpinančioms prieglaudoms mūsų centre gyvūnų prieglaudos nėra. Sulaukiame prašymų padėti gatvėje atsiradusiems gyvūnams, tačiau kreiptis tokiais atvejais reiktų tiesiai į prieglaudėles, kurios turi tam reikalingas patalpas. Pas mus atkeliauja prieglaudose jau prakarantinuoti, paskiepyti, nukirminti ir veterinarijos gydytojų apžiūrėti šunys, kuriems reikia reabilitacija.
Vienas iš tokių šuniukų yra Bimka iš Penkta Koja, kuris pas mus laikinai gyvena kol laukia jam reikalingos operacijos bei reabilitacijos bandant atstatyti jo sutraumuotą galinę koją. Bimka prieglaudoje atsidūrė mirus jo šeimininkui. Nors jo koja sužalota žmogaus, pasitikėjimo jis neprarado ir negailėdamas dalina savo dėmesį ir meilę kiekvienam sutiktam dvijokui ir keturkojui.
Norėdami prisidėti prie Bimkos gydymo ir reabilitacijos paaukoti
galite tiesiai VŠĮ “Penktos kojos” prieglaudai, paskirtyje nurodydami “Bimkos reabilitacijai”: https://penktakoja.lt/finansine-parama/

Archyvas

Leave a Reply