Kaip paruošti savo šunį viešnagei viešbutyje

Norėdami, kad jūsų šuo patirtų teigiamą patirtį šunų viešbutyje, reikia tinkamai jį paruošti. Štai keletas patarimų, kaip tai padaryti:

Apsilankykite viešbutyje su šunimi prieš viešnagę: tiek šuniui, tiek Jums atneš daug naudos apsilankymas viešbutyje ir susipažinimas ne tik su nauja aplinka, bet ir mūsų komandos nariais.

Treniruokitės su savo šunimi: prieš palikdami savo šunį viešbutyje, galite užsiregistruoti į mūsų treniruočių salę, treniruokitės su juo įvairiais žaidimais ir užduotimis, kad jis jaustųsi patogiau ir drąsiau.

Užregistruokite savo šunį į dienos centrą: šuniui apsiprasti viešbučio aplinkoje labai padeda jo palikimas dienos centre, tokiu būdu galima puikiai pasitikrinti kaip šuniukas jaučiasi pakeistoje aplinkoje, tarp kitų šunų bei naujų žmonių.

Pasirūpinkite savo šuns sveikata: kiekvienas viešbučio svečias turi būti apžiūrėtas veterinarijos gydytojo prieš apsistojimą ir gauti sveikatos patikrinimo pažymą, tuo pačiu metu patikrinama ar šuo turi visas reikiamas vakcinacijas, bei pasirūpinta priemonėmis nuo erkių bei blusų.

Atsiveškite šuniuko asmeninius daiktus: šuniui viešnagė  bus daug jaukesnė su jam pažįstamais žaislais, maistu, skaniukais bei guoliuku.

Atvykus pasilikite laisvo laiko: šuns palikimo vizitui skirtkite papildomas 15-30 minučių, ne tik pabendravimui su viešbučio kolektyvu, bet ir leidžiant šuniukui ramiai ir neskubant apsiprasti su aplinka kartu su Jumis.

Archyvas

Leave a Reply